Pui Fript De Rozmarin

Pui Fript De Rozmarin
Rosemary fript Chicken ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 5,94 USD pe porție. O porție conține 1927 calorii, 149g de proteine, și 135g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de ghindă, frunze de rozmarin, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Usturoi-Rozmarin Friptură De Pui, Pui Fript De Arțar-Rozmarin, și Pui prăjit cu rozmarin și lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 375 F. ori aripi de pui sub spate. Legați sau frigăruie tobe împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. Aranjați dovleceii și ceapa în jurul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase; periați puiul și legumele doar până când sunt acoperite uniform. Rezervați amestecul de unt rămas. Introduceți termometrul pentru carne în pui, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a mușchiului coapsei și să nu atingă osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Friptură neacoperită 1 oră.
5
Ungeți amestecul de unt rămas pe pui și legume. Acoperiți ușor cu folie pentru a preveni suprasolicitarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Coaceți cu 45 până la 55 de minute mai mult sau până când termometrul citește 180 F, sucul de pui nu mai este roz când centrul coapsei este tăiat și dovlecelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista