Pui fript cu rozmarin și lămâie
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 20 de minute pentru a petrece în bucătărie, Rosemary & lemon fript chicken ar putea fi un spectaculos fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. O porție conține 361 calorii, 12g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $2.39 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. 95 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită pachet de rozmarin, ardei iute, morcovi și pui de 6 kg. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui prăjit cu rozmarin și lămâie, Pui Fript Cu Lămâie De Rozmarin, și Pui prăjit cu rozmarin și lămâie.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Se toacă foarte fin 2 crenguțe de rozmarin și se amestecă cu 2 linguri de unt și usturoiul, coaja de lămâie și ardeiul iute. Ridicați ușor pielea departe de pieptul puiului și apăsați untul dedesubt pe ambele părți. Frecați untul rămas pe exteriorul puiului. Umpleți lămâia în interiorul cavității.
Așezați puiul pe o grătar împreună cu morcovii într-o formă medie de prăjire. Condimentează, apoi împrăștie cu frunzele de rozmarin rămase. Prăjiți puiul timp de 1 oră 10 minute sau până când sucurile se limpezesc, apoi scoateți-l din cuptor și lăsați-l să se odihnească timp de 10 minute înainte de a sculpta.
Serviți-l pe o scândură cu morcovii și un bol cu sucurile de prăjire.