Pui fript cu lămâie-rozmarin cu cartofi

Pui fript cu lămâie-rozmarin cu cartofi
Puiul fript de lămâie-rozmarin cu cartofi este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție conține 885 calorii, 58G de proteine, și 55g de grăsime. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, piper, pene de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui fript cu lămâie și rozmarin cu cartofi crocanți, Pui Fript Cu Rozmarin De Lămâie, și Pui prăjit cu lămâie și rozmarin.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui; tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sâni și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
CarneCarne
3
Combinați 1 lingură de ulei, rozmarin, coajă, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și usturoi într-un castron mic. Frecați amestecul de condimente sub pielea slăbită și peste sâni și tobe. Legați capetele picioarelor împreună cu sfoară. Ridicați vârfurile aripilor în sus și în spate și puneți-le sub pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
RozmarinRozmarin
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
BolBol
4
Așezați puiul, pieptul în sus, pe un suport acoperit cu spray de gătit și așezați raftul într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Aruncați cartofii cu restul de 1 lingură de ulei. Aranjați amestecul de cartofi uniform în jurul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Coaceți la 375 timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Creșteți temperatura cuptorului la 450 și coaceți încă 20 de minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 17
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Scoateți puiul din tigaie; lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Presărați cartofii cu 1/4 linguriță de sare rămasă și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
PiperPiper
SareSare
10
Îndepărtați pielea de la pui; aruncați. Tăiați puiul și serviți cu cartofi și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
CartofiCartofi
Pui întregPui întreg
11
Notă de vin: puiul fript este foarte versatil cu vinul, la fel și condimentele folosite aici. Iarna, de obicei voi servi acest fel de mâncare cu un vin roșu pământesc precum pinot noir. Dar acum, odată cu apropierea verii, prefer Beaujolais, un roșu exuberant Fructat cel mai bine servit ușor răcit. Încercați "Fleurie" Beaujolais 2004 de George Dubeouf (12 USD). - Alina Gavril
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
VinVin
CondimenteCondimente
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista