Pui fript cu cartofi noi zdrobiți și jus de usturoi

Pui fript cu cartofi noi zdrobiți și jus de usturoi
Friptura de pui cu cartofi noi sparte și jus Garlicky ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 770 calorii, 47G de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 4.56 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, vin, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Pui prăjit cu cartofi zdrobiți Kimchi, Pui prăjit cu Paprikan spaniol și cartofi zdrobiți prăjiți cu ierburi, și Merlot oală friptură cu hrean zdrobit cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti puiul, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați lămâie în tigaie; saut 5 minute sau până se rumenesc ușor, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți din tigaie; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți și aruncați măruntaiele din pui; tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
CarneCarne
6
Combinați 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; frecați amestecul de sare sub pielea slăbită. Introduceți felii de lămâie într-un singur strat sub pielea slăbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
LămâieLămâie
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
7
Puneți rozmarinul în interiorul cavității corpului. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Pui întregPui întreg
8
Așezați puiul pe o tigaie acoperită cu spray de gătit. Înveliți ușor puiul cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
9
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
10
Puneți capul de usturoi în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Coaceți la 400 timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350( nu scoateți puiul din cuptor); coaceți încă 1 oră sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
12
Scoateți puiul din tigaie; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Îndepărtați pielea; aruncați. Acoperiți ușor puiul; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
14
Scoateți usturoiul din tigaie; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
16
Se toarnă picături în sac; lasa sa stea 10 minute (grăsime se va ridica la partea de sus). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
17
Scurgeți picăturile înapoi în tigaie, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
18
Separați căței de usturoi; strângeți pentru a extrage pulpa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
19
Puneți tigaia la foc mediu-mare. Se amestecă pulpa de usturoi, vinul și bulionul; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti 10 minute sau pana cand sosul este usor gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
BulionBulion
SosSos
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
20
Se ia de pe foc; se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
21
Pentru a pregăti cartofii, puneți cartofii într-o cratiță; se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când este foarte fragedă; scurgere. Întoarceți cartofii în tigaie. Mash cu un masher de cartofi la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
22
Adăugați laptele și ingredientele rămase; se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
23
Serviți puiul cu sos și cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Pui întregPui întreg
SosSos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista