Pui fript cu cartofi noi zdrobiți și jus de usturoi
Friptura de pui cu cartofi noi sparte și jus Garlicky ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 770 calorii, 47G de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 4.56 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, vin, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Pui prăjit cu cartofi zdrobiți Kimchi, Pui prăjit cu Paprikan spaniol și cartofi zdrobiți prăjiți cu ierburi, și Merlot oală friptură cu hrean zdrobit cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti puiul, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați lămâie în tigaie; saut 5 minute sau până se rumenesc ușor, întorcându-se ocazional.
Scoateți din tigaie; rece.
Preîncălziți cuptorul la 40
Scoateți și aruncați măruntaiele din pui; tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Combinați 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; frecați amestecul de sare sub pielea slăbită. Introduceți felii de lămâie într-un singur strat sub pielea slăbită.
Puneți rozmarinul în interiorul cavității corpului. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub pui.
Așezați puiul pe o tigaie acoperită cu spray de gătit. Înveliți ușor puiul cu spray de gătit.
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele).
Puneți capul de usturoi în tigaie.
Coaceți la 400 timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350( nu scoateți puiul din cuptor); coaceți încă 1 oră sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 16
Scoateți puiul din tigaie; lăsați să stea 10 minute.
Îndepărtați pielea; aruncați. Acoperiți ușor puiul; păstrați cald.
Scoateți usturoiul din tigaie; pune deoparte.
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Se toarnă picături în sac; lasa sa stea 10 minute (grăsime se va ridica la partea de sus). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
Scurgeți picăturile înapoi în tigaie, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Separați căței de usturoi; strângeți pentru a extrage pulpa.
Puneți tigaia la foc mediu-mare. Se amestecă pulpa de usturoi, vinul și bulionul; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti 10 minute sau pana cand sosul este usor gros.
Se ia de pe foc; se amestecă untul.
Pentru a pregăti cartofii, puneți cartofii într-o cratiță; se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când este foarte fragedă; scurgere. Întoarceți cartofii în tigaie. Mash cu un masher de cartofi la consistența dorită.
Adăugați laptele și ingredientele rămase; se amestecă până se combină.
Serviți puiul cu sos și cartofi.