Puiul fript clasic cu sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 759 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,06 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de vin, cimbru, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Clasic friptură de pui & sos, Friptură de curcan cu sos clasic de tigaie, și Curcan clasic prăjit cu sos de măruntaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti puiul, îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâtul din pui; tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sâni și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Carne
3
Combinați untul și următoarele 5 ingrediente (prin piper) într-un castron mic. Frecați amestecul de condimente sub pielea slăbită și peste sâni și tobe. Legați capetele picioarelor împreună cu sfoară. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Condimente Uscate Freca
Pui întreg
Unt
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
Bol
4
Așezați morcovii, țelina și ceapa într-un singur strat într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
5
Așezați puiul, pieptul în sus, deasupra legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pui întreg
6
Coaceți la 375 timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Creșteți temperatura cuptorului la 450 și coaceți încă 20 de minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 17
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
8
Folosind clești sau mănuși de cauciuc izolate, scoateți puiul din tigaie, înclinându-vă ușor pentru a scurge sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Tigaie
9
Lăsați să stea 15 minute.
10
Scoateți legumele din tigaie cu o lingură pliată; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
11
Pentru a pregăti sosul, așezați o pungă de plastic cu fermoar într-o măsură de sticlă cu 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
12
Turnați vinul în pungă; adăugați picături din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Lăsați să stea 2 minute (grăsimea se va ridica la vârf). Sigilați punga; decupați cu atenție colțul inferior al sacului.
14
Scurgeți picăturile în cupa de măsurare, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
15
Întoarceți legumele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
16
Adăugați amestecul de vin și bulionul în tigaie; gătiți 10 minute la foc mediu, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
17
Scoateți legumele din tigaie folosind o lingură cu fante; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
18
Combinați făina și apa într-un castron mic, amestecând cu un tel pentru a forma o suspensie; adăugați Suspensie și 1/4 linguriță de sare în tigaie, amestecând continuu. Se fierbe la foc mic 1 minut sau până când este ușor gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
Tigaie
19
Îndepărtați pielea de la pui; aruncați. Tăiați puiul și serviți cu sos.