Pui Fript Clasic
Puiul fript clasic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 768 calorii, 58G de proteine, și 55g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, lămâie, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Pui Fript Clasic, Clasic friptură de pui & sos, și Pui fript clasic pe un pat de legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Aruncați măruntaiele și gâtul de la pui. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sâni și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Combinați untul și următoarele 7 ingrediente (prin usturoi) într-un castron mic. Frecați amestecul sub pielea slăbită, peste carne; frecați deasupra pielii. Legați capetele picioarelor împreună cu sfoară. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub pui.
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe un raft; așezați raftul în tigaie.
Așezați șalotă, crenguțe de cimbru și lămâie în cavitatea puiului.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute. Creșteți temperatura cuptorului la 450 (nu îndepărtați puiul); coaceți la 450 timp de 15 minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a piciorului înregistrează 16
Scoateți puiul din tigaie; lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea. Sculpta pui.