Pui Fript
Friptura de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1160 calorii, 95g de proteine, și 84G de grăsime. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 6 și costă $3.46 pe portie. Este adus la tine de Epicurious. 112 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, unt, pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Stoc de pui folosind pui fript rămas, Pui Fript, și Pui Fript.
Instrucțiuni
Frecați sau bateți sare pe piept, picioare șicoapse de pui.
Puneți puiul într-o marepungă de plastic sigilabilă. Setați punga deschisă într-un castron mare, ținând pieptul de pui cu fața în sus.Se răcește cel puțin 8 ore și până la 2 zile.
Aranjați un suport în treimea superioară a cuptorului;preîncălziți la 500 de grade F. Așezați un suport de sârmă într-o tigaie mare.
Scoateți puiul dinpungă. Se usucă cu prosoape de hârtie (nuclătiți).
Puneți puiul, pieptul în sus, pornitrack pregătit. Legați ușor picioarele împreunăcu sfoară de bucătărie și puneți vârfurile aripilor sub.
Periați puiul peste tot cu o parte dinunt.
Se toarnă 1 cană de apă în tigaie.
Pui fript, periaj cu unt după15 minute, până când pielea este maro auriu deschisși întinsă, aproximativ 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Scoateți puiul dincuptorul și periați cu mai mult unt.
Lăsați să se odihneascătimp de 15-20 de minute.
Puneți puiul la cuptor; prăjiți, basting cu unt la fiecare 10 minute, până când pielea este maro auriu și un termometru introdus în cea mai groasă parte a coapsei se înregistrează165 buc.f, 40-45 minute.
Lăsați să se odihnească 20 de minute. Sculptați și serviți cu sucuri de tigaie.