Pui Fript

Pui Fript
Friptura de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1160 calorii, 95g de proteine, și 84G de grăsime. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 6 și costă $3.46 pe portie. Este adus la tine de Epicurious. 112 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, unt, pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Stoc de pui folosind pui fript rămas, Pui Fript, și Pui Fript.

Instrucțiuni

1
Frecați sau bateți sare pe piept, picioare șicoapse de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Puneți puiul într-o marepungă de plastic sigilabilă. Setați punga deschisă într-un castron mare, ținând pieptul de pui cu fața în sus.Se răcește cel puțin 8 ore și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Aranjați un suport în treimea superioară a cuptorului;preîncălziți la 500 de grade F. Așezați un suport de sârmă într-o tigaie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți puiul dinpungă. Se usucă cu prosoape de hârtie (nuclătiți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
5
Puneți puiul, pieptul în sus, pornitrack pregătit. Legați ușor picioarele împreunăcu sfoară de bucătărie și puneți vârfurile aripilor sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
6
Periați puiul peste tot cu o parte dinunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Se toarnă 1 cană de apă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Pui fript, periaj cu unt după15 minute, până când pielea este maro auriu deschisși întinsă, aproximativ 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
9
Scoateți puiul dincuptorul și periați cu mai mult unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
10
Lăsați să se odihneascătimp de 15-20 de minute.
11
Puneți puiul la cuptor; prăjiți, basting cu unt la fiecare 10 minute, până când pielea este maro auriu și un termometru introdus în cea mai groasă parte a coapsei se înregistrează165 buc.f, 40-45 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Lăsați să se odihnească 20 de minute. Sculptați și serviți cu sucuri de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista