Pui fript
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul fript. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 857 calorii, 51G de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. 45 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de lămâi nedorite, cartofi, ulei de măsline ușor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Stoc de pui folosind pui fript rămas, Cum să frigeți un pui, și Pui Fript.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Înjumătățiți lămâile și înțepați o jumătate peste tot cu cuțitul.
Tăiați restul în pene și dați deoparte. Dacă picioarele găinilor sunt legate cu sfoară, îndepărtați-le.
Puneți jumătatea de lămâie în interiorul cavității cu o frunză de dafin, câteva crenguțe de rozmarin și o jumătate de cap de usturoi.
Asamblați friptura: răsturnați cartofii și usturoiul rămas în forma de prăjire, aruncați cu uleiul și condimentați. Împingeți cartofii până la margini și așezați puiul în mijloc.
Periați untul pe toți sânii și picioarele cu peria de patiserie. Condimentați și asigurați-vă că cartofii sunt distanțați uniform în jurul cositorului. Legați din nou picioarele dacă doriți.
Prăjiți și verificați gătitul: prăjiți în centrul cuptorului timp de 1 oră 10 minute, perindând de două ori cu mai mult unt în timpul gătitului. Pentru a verifica dacă este gătit, împingeți o frigăruie prin cea mai groasă parte a coapsei. Sucurile vor fi limpezi când sunt gata. Ridicați pasărea din tablă cu lingurile de lemn și așezați-o pe scândură sau platou. Acoperiți cu folie și odihniți-vă. Acest lucru va da un pui mai suculent.
Cartofi crocanți și adăugați aromă: întoarceți cuptorul până la 220C/ventilator 200C/gaz 7 și puneți raftul pe o treaptă. Aruncați cartofii, ierburile rămase și pene de lămâie în sucurile de tigaie, apoi prăjiți timp de 15-20 de minute, întorcându-se o dată, până când sunt crocante.
Serviți friptura cu legume simple, cum ar fi broccoli.