Pui francez în sos de oțet cu mămăligă cu vârf de piper
Rețeta pui francez în sos de oțet cu Polentan cu vârf de piper este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 101 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, zahăr brun, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui francez în sos de oțet, Pui rotisor cu sos de oțet de piper negru, și Polentan și legume cu sos de ardei roșu prăjit.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați ceapa; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste usor.
Adauga carnea de pui; saut fiecare parte 3 minute sau pana se rumeneste.
Combinați vinul și următoarele 8 ingrediente (vin prin piper negru) într-un castron mediu; se amestecă bine.
Adăugați amestecul de vin în amestecul de pui; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 20 de minute.
Se servește cu mămăligă cu vârf de piper.
Garnisiți cu crenguțe de tarhon, dacă doriți.