Chicken Francese ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 1014 calorii , 140 g de proteine și 40 g de grăsime fiecare. Pentru 6,87 USD per porție , această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bulion de pui, vin, lămâie și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1033 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Cu un scor de 97% , acest fel de mâncare este remarcabil. Chicken Francese , Chicken Francese și Chicken Francese sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Puneți pieptul de pui unul lângă altul pe o masă de tăiat și puneți peste ele o bucată de folie de plastic. Toarnă pieptul de pui cu un ciocan de carne plat, până când au o grosime de aproximativ 1/4 inch. Pune puțină făină într-un platou puțin adânc și asezonează cu o cantitate suficientă de sare și piper; se amestecă cu o furculiță pentru a se distribui uniform. Într-un castron larg, bate ouăle cu 3 linguri de apă pentru a face o spălare de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Precum Brânzeturile Pentru Tacos
3 Căni De Pesmet Panko
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Încinge uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Trageți ambele părți ale cotleturilor de pui în făină asezonată și apoi scufundați-le în spălarea cu ouă pentru a se acoperi complet, lăsând excesul să se scurgă. Cand uleiul este frumos si fierbinte, adaugam cotleturile si prajim 2 minute pe fiecare parte pana devin aurii, intorcand o data.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Pui
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Scoateți cotletele de pui într-un platou mare într-un singur strat pentru a se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Pui
6
Aruncați feliile de lămâie în tigaie și gătiți timp de 1 până la 2 minute, până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați vinul, bulionul și sucul de lămâie, fierbeți timp de 5 minute pentru a reduce puțin sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Rulați untul în puțină făină și adăugați-l în tigaie, acest lucru va îngroșa sosul. Se amestecă pentru a se încorpora și se dizolvă făina. Reduceți focul la mediu-mic și întoarceți puiul în tigaie; așezați feliile de lămâie deasupra cotleturilor. Fierbeți ușor timp de 2 minute pentru a încălzi puiul. Se condimenteaza cu sare si piper si se orneaza cu patrunjel tocat inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Mazăre De Zăpadă, Dezghețată
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1-1/2 Cani De Biscuiti
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Coji De La Lamaie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
La 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii