Pui fluture cu lămâie și cimbru
Puiul fluture cu lămâie și cimbru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.93 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 1108 calorii, 75g de proteine, și 87G de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, muștar dijon, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Lemon piccata de pui (și cum să fluture piept de pui), Pui de lămâie-cimbru, și Pui De Cimbru De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întoarceți pieptul de pui în jos. Folosiți foarfece de bucătărie pentru a tăia coloana vertebrală a puiului. Întoarceți puiul înapoi și apăsați-l plat cu palmele mâinilor pe placa de tăiere pentru a-l deschide ca o carte.
Așezați puiul într-o pungă mare cu fermoar.
Bateți împreună uleiul de măsline, semințele de fenicul, cimbrul, usturoiul, coaja de lămâie și sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Se toarnă marinata peste pui și se pune la frigider cel puțin 3 ore și până la 1 zi.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Folosiți un prosop de ceai curat și ștergeți grătarele cu ulei.
Scoateți puiul din marinată și așezați pielea în jos pe grătar și închideți capacul. Grătați până când pielea este frumoasă, aurie și crocantă, aproximativ 15 minute.
Odată ce puiul are semne frumoase de grătar auriu, întoarceți grătarul la foc mediu-mic. Întoarceți din nou puiul, închideți capacul grătarului și continuați să gătiți până când un termometru ajunge la 165 de grade F când este introdus în cea mai groasă parte a coapsei, cu 20 până la 25 de minute mai mult. Verificați puiul ocazional pentru a vă asigura că nu arde și rotiți după cum este necesar.
Tăiați în 6 până la 8 bucăți înainte de servire.
Serviți puiul pe un platou cu salata verde simplă.
Adăugați verdele în castron mare.
Adăugați muștarul și sucul de lămâie într-un alt bol.
Stropiți în uleiul de măsline în timp ce bateți pentru a emulsiona. Condimentează pansamentul cu sare și piper. Aruncați verdeața cu pansamentul și transferați-o pe un platou.