Pui Florentin

Pui Florentin
Chicken Florentine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,89 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 65g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 776 calorii. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de curry, unt, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Pui Florentin, Pui Și Șuncă Florentină, și Paste Florentine De Pui.

Instrucțiuni

1
Scoateți ambalajele exterioare din cutia de spanac. Deschideți 1 capăt al fiecărei cutii. Cuptor cu microunde la putere maximă timp de 2 minute, până la decongelare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2
Scurgeți spanacul și puneți-l într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați puiul mărunțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
4
Într-un castron mediu, combinați supa, maioneza, smântâna, cheddarul, sucul de lămâie, pudra de curry, sarea și piperul, după gust și vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Bateți împreună pentru a face un sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Se toarnă sosul peste spanac și pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
Se amestecă bine cu o spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Așezați amestecul într-un vas de caserolă de 11 x 7 inci sau 2 (9 inci) Tigăi pătrate de unică folosință din folie de aluminiu care au fost pulverizate cu spray de gătit cu ulei vegetal. Bateți uniform și neted cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 InchPanceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Combinați parmezanul și firimiturile de pâine și presărați deasupra. Dot cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
10
Înfășurați bine caserola nefiertă cu folie de plastic, apoi cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
11
Așezați fiecare tigaie într-o pungă de congelator din plastic și sigilați.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Se pune în congelator.
13
Lăsați caserola să se dezghețe 24 de ore la frigider. Când sunteți gata să coaceți, îndepărtați folia de plastic și folia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
14
Coaceți neacoperit la 350 de grade F timp de aproximativ 30 de minute până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În24 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista