Puiul fiert fără Gluten cu fenicul și fasole albă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $2.93 pe portie. O porție conține 805 calorii, 58G de proteine, și 54g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână ardei gras, usturoi, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Chili de pui alb Chipotle cu porumb și fasole albă {fără Gluten}, Rețetă de Chili de pui fără Gluten cu fasole albă, cartof dulce, și Chili De Pui Alb {Fără Lactate, Fără Cereale, Fără Gluten Și Paleo}.
Instrucțiuni
1
În tigaie adâncă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Presărați puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Adăugați bucăți de pui în tigaie; gatiti 5 pana la 6 minute, intorcand ocazional, pana cand puiul devine maro auriu deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți puiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ceapa, usturoiul, feniculul și ardeiul gras în tigaie. Gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand continuu, pana cand legumele sunt clare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați pui, roșii, vin și rozmarin; rupeți roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 20 până la 25 de minute, întorcând puiul o dată, până când puiul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Se amestecă fasolea. Gatiti neacoperit cu aproximativ 5 minute mai mult sau pana cand sosul este usor ingrosat si sucul de pui este limpede atunci cand cea mai groasa bucata este taiata pana la os (170 buc.F pentru sani; 180 buc. F pentru coapse si betisoare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Toppinguri, Opționale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
9
Se servește în boluri puțin adânci; se presară pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat