Pui fiert fără Gluten cu fenicul și fasole albă
Puiul fiert fără Gluten cu fenicul și fasole albă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $2.93 pe portie. O porție conține 805 calorii, 58G de proteine, și 54g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână ardei gras, usturoi, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Chili de pui alb Chipotle cu porumb și fasole albă {fără Gluten}, Rețetă de Chili de pui fără Gluten cu fasole albă, cartof dulce, și Chili De Pui Alb {Fără Lactate, Fără Cereale, Fără Gluten Și Paleo}.
Instrucțiuni
În tigaie adâncă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Presărați puiul cu sare și piper.
Adăugați bucăți de pui în tigaie; gatiti 5 pana la 6 minute, intorcand ocazional, pana cand puiul devine maro auriu deschis.
Scoateți puiul din tigaie.
Adăugați ceapa, usturoiul, feniculul și ardeiul gras în tigaie. Gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand continuu, pana cand legumele sunt clare.
Adăugați pui, roșii, vin și rozmarin; rupeți roșiile.
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 20 până la 25 de minute, întorcând puiul o dată, până când puiul este fraged.
Se amestecă fasolea. Gatiti neacoperit cu aproximativ 5 minute mai mult sau pana cand sosul este usor ingrosat si sucul de pui este limpede atunci cand cea mai groasa bucata este taiata pana la os (170 buc.F pentru sani; 180 buc. F pentru coapse si betisoare).
Se servește în boluri puțin adânci; se presară pătrunjel.