Pui fiert cu șalotă, usturoi și oțet Balsamic
Puiul fiert cu șalotă, usturoi și oțet Balsamic este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 1078 calorii, 81G de proteine, și 71G de grăsime. Pentru $3.92 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 39 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați slănină, usturoi, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui fiert cu șalotă, usturoi și oțet Balsamic, Pui fiert în vin de orez și oțet balsamic, și Ridichi De Primăvară Fierte Cu Șalotă Și Oțet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie adanca de 12 inci, la foc moderat, amestecand, pana cand este crocanta, aproximativ 8 minute.
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a scurge și rezervați grăsimea de slănină în tigaie.
În timp ce slănina se gătește, se usucă puiul și se condimentează cu sare și piper. Maro, începând cu părțile pielii în jos, în 2 loturi în grăsime de slănină la foc moderat, rotind, aproximativ 8 minute.
Transferați puiul ca rumenit cu clești pe o farfurie și turnați toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din tigaie.
Adăugați șalotă în tigaie și gătiți la foc moderat, acoperit, amestecând ocazional, până când este moale și auriu pal, aproximativ 10 minute.
Scoateți capacul și gătiți șalotele, amestecând, până devin aurii, încă aproximativ 10 minute.
Adăugați usturoiul și 1 cană de apă în tigaie și fierbeți, amestecând, 1 minut.
Întoarceți puiul în tigaie, întorcând bucățile pentru a acoperi, apoi aranjați-le cu pielea în sus și fierbeți ușor, acoperit, până când puiul este gătit și usturoiul este fraged, aproximativ 30 de minute.
Transferați puiul cu clești într-un vas de servit.
Se adaugă oțet în sos și se fierbe, neacoperit, zdrobind usturoiul cu spatele unei linguri, până se îngroașă ușor. Se condimentează sosul cu sare și piper și se toarnă peste pui, apoi se presară cu slănină.