Pui fiert cu roșii și măsline (Poulet provensal)

Pui fiert cu roșii și măsline (Poulet provensal)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul fiert cu roșii și măsline (Poulet Provencal). Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 568 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de căței de usturoi, semințe de fenicul, garnitură: pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vinete fierte și cartofi cu roșii, capere și măsline, Pește-spadă fiert cu măsline negre, roșii și maghiran, și Filetes de Pescado a la Veracruzana (file de pește fiert cu roșii, capere, măsline și ierburi) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul cu convecție la 400 F sau cuptorul obișnuit la 425 F cu rack în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aruncați împreună roșii, ceapă, măsline, usturoi feliat, 2 linguri ulei, 1 linguriță herbes de Provence, semințe de fenicul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într - un vas de copt de 13 x 9 inci sau alt vas de copt superficial de 3 litri. Împingeți legumele pe părțile laterale ale vasului pentru a face loc puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
LegumeLegume
TomateTomate
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
MăslineMăsline
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se amestecă împreună usturoiul tocat, 1 linguriță sare, 1/2 linguriță piper, restul de linguriță herbes de Provence și restul de lingură ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PiperPiper
SareSare
4
Îndepărtați excesul de grăsime din pui și uscați-l, apoi frecați în interior și în exterior cu amestec de condimente. Legați picioarele împreună cu sfoară, apoi puneți puiul în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei (nu atingeți osul) înregistrează 170 F, aproximativ 1 oră în cuptorul cu convecție; 1 până la 1 1/4 ore în cuptorul obișnuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Lăsați puiul să stea cu 10 minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
7
Se servește cu legume și sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista