Pui fiert cu roșii, măsline și fasole verde

Puiul fiert cu roșii, măsline și fasole verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 375 calorii, 29G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, fasole haricots verts, frunze rupte de oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole Verde, Roșii Și Măsline Negre, Fasole Verde Cu Roșii, Măsline Și Ouă, și Fasole verde marinată cu roșii, măsline și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați puiul peste tot cu 1 lingură de sare și lăsați să stea.
În timp ce puiul stă în picioare, aduceți apă, bulion și cimbru la fiert într - o oală grea de 4 până la 6 litri, apoi adăugați fasole și gătiți, neacoperit, până când este crocant, 3 până la 6 minute.
Transferați fasolea cu o lingură cu fante într-un castron și aruncați cu 1 lingură de ulei și sare și piper după gust.
Adăugați pui sărat în bulion și gătiți la foc mic, neacoperit, 6 minute.
Scoateți oala de pe foc și lăsați-o să stea, acoperită, până când puiul este gătit, aproximativ 15 minute .
Transferați puiul cu clești pe o tăietură și răciți, aproximativ 5 minute.
În timp ce puiul se răcește, amestecați roșiile, măslinele, oregano, piperul și restul de 1/4 linguriță de sare și 4 linguri de ulei într-un castron.
Ținând un cuțit la un unghi de 45 de grade, tăiați puiul peste Bob în felii groase de 1 inch.
Împărțiți fasolea verde în 4 farfurii, apoi aranjați puiul feliat peste fasole și acoperiți cu amestec de măsline de roșii.
Amestecul de fasole, pui și roșii de măsline poate fi făcut cu 2 ore înainte și răcit separat, acoperit.