Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul fiert cu curmale și condimente marocane. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 539 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ghimbir măcinat, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până făină toate scop ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară zahăr soda pâine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Pui fiert marocan cu curmale și legume, Puiul fiert marocan al lui Meriem Elkebbas Afrej cu curmale, și Pui Prăjit Cu Condimente Marocane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați bucățile de pui cu sare, piper și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
2
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare greapeste foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
3
Adăugați jumătate de bucăți de pui în oală și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se ocazional, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați puiul pe foaia de coaceresau platou; repetați cu puiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
5
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din vasși aruncați. Reduceți căldura la mediu.
6
Addshallots la oală;saut până la aur, aproximativ 6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați bețișoare de scorțișoară, ghimbir,chimen, turmeric și cayenne. Se amestecă până laparfumat, aproximativ 1 minut. Creșteți căldura la mare; adăugați bulion și 3 linguri suc de lămâie. Aduceți la fierbere; reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți până când șalotele încep să se înmoaie,aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Ceapă Eșalotă
Turmeric
Piper Cayenne Măcinat
Ghimbir
Bulion
Chimen
8
Așezați bucățile de pui în vârfhallots în oală. Aduceți la fierbere peste mediucăldură. Reduceți căldura la mediu-scăzut,acoperiți și fierbeți până când sucurile se limpezesc atunci când cea mai groasă parte a copanului este străpunsă cu cuțitul, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Copane De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Transferați puiul și șalotele pe platou;cort cu folie. Se fierbe sucurile în oală până ușorîngroșat. Se amestecă curmalele și rămân2 linguri suc de lămâie. Reduceți căldura și fierbeți ușor până când curmalele sunt încălzite, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ceapă Eșalotă
Pui întreg
Date
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura