Puiul fiert cu ciuperci sălbatice și cimbru este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 899 calorii, 68G de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, morcovi, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Ciuperci sălbatice cu castane și cimbru, Friptură la oală cu ciuperci sălbatice și cimbru proaspăt, și Parmezan mămăligă cu cimbru de lămâie ciuperci sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Încălziți cuptorul la 149°.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Într-un castron mic, turnați apă clocotită peste ciupercile uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Uscate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Lăsați să stea 30 de minute pentru a permite ciupercilor să se rehidrateze (dacă ciupercile plutesc la suprafață, așezați farfuria mică în castron pentru a le menține scufundate). Folosiți lingura cu fante pentru a îndepărta ciupercile rehidratate din apă; pus deoparte. Rezervați apă de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
În cuptorul olandez rezistent la cuptor de 4 sau 5 litri, încălziți untul și uleiul la foc mediu - mare până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
6
Adăugați jumătate din bucățile de pui și gătiți 6 minute, întorcând ocazional, până când puiul devine maro auriu intens (nu gătiți puiul, doar dându-i culoare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Scoateți puiul din cuptorul olandez și puneți-l pe farfurie. Repetați cu puiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
8
Reduceți căldura la mediu și adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti 5 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați ciuperci buton rehidratate și feliate, morcovi, țelină, foi de dafin, cimbru și 3 linguri de pătrunjel. Gatiti 5 minute, amestecand ocazional, pana cand legumele se inmoaie si ciupercile renunta la sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
10
Adăugați apă de ciuperci rezervată și încălziți la foc mic. Simmer descoperit 10 minute (încercați să se concentreze aroma lichidului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
11
Adăugați pui (împreună cu orice sucuri care s-ar fi putut acumula pe farfurie), bulion, vin, roșii, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
12
Acoperiți tigaia și puneți-o în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, Decojiți
13
Coaceți 1 1/2 ore sau până când puiul este foarte fraged și există o cantitate bună de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
14
Îndepărtați și aruncați frunzele de dafin și crenguța de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
15
Așezați 2 bucăți de pui în fiecare dintre cele 4 boluri mari, plate de servire și bulion de oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat