Pui fiert cu ciuperci sălbatice și cimbru

Pui fiert cu ciuperci sălbatice și cimbru
Puiul fiert cu ciuperci sălbatice și cimbru este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 899 calorii, 68G de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, morcovi, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Ciuperci sălbatice cu castane și cimbru, Friptură la oală cu ciuperci sălbatice și cimbru proaspăt, și Parmezan mămăligă cu cimbru de lămâie ciuperci sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți cuptorul la 149°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Într-un castron mic, turnați apă clocotită peste ciupercile uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Lăsați să stea 30 de minute pentru a permite ciupercilor să se rehidrateze (dacă ciupercile plutesc la suprafață, așezați farfuria mică în castron pentru a le menține scufundate). Folosiți lingura cu fante pentru a îndepărta ciupercile rehidratate din apă; pus deoparte. Rezervați apă de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
În cuptorul olandez rezistent la cuptor de 4 sau 5 litri, încălziți untul și uleiul la foc mediu - mare până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
6
Adăugați jumătate din bucățile de pui și gătiți 6 minute, întorcând ocazional, până când puiul devine maro auriu intens (nu gătiți puiul, doar dându-i culoare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Scoateți puiul din cuptorul olandez și puneți-l pe farfurie. Repetați cu puiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
8
Reduceți căldura la mediu și adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti 5 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Adăugați ciuperci buton rehidratate și feliate, morcovi, țelină, foi de dafin, cimbru și 3 linguri de pătrunjel. Gatiti 5 minute, amestecand ocazional, pana cand legumele se inmoaie si ciupercile renunta la sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
10
Adăugați apă de ciuperci rezervată și încălziți la foc mic. Simmer descoperit 10 minute (încercați să se concentreze aroma lichidului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
11
Adăugați pui (împreună cu orice sucuri care s-ar fi putut acumula pe farfurie), bulion, vin, roșii, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
12
Acoperiți tigaia și puneți-o în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Coaceți 1 1/2 ore sau până când puiul este foarte fraged și există o cantitate bună de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
14
Îndepărtați și aruncați frunzele de dafin și crenguța de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
15
Așezați 2 bucăți de pui în fiecare dintre cele 4 boluri mari, plate de servire și bulion de oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
16
Se presara cu restul de 2 linguri patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista