Pui fiert cu ceapă de șofran, cuscus Italian și curmale
Pui fiert cu ceapă de șofran, cuscus Italian și curmale ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $3.85 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 914 calorii. Această rețetă servește 7. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, semințe de chimen, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Miel cu curmale, caise și șofran peste cuscus, Pui de șofran și orez cu curmale, și Cuscus de pui marocan cu curmale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Prăjiți semințele de chimen într-o tigaie mică timp de câteva minute, până când semințele își eliberează aroma și se rumenesc ușor. Folosind un mortar și un pistil, bateți-le grosolan. Repetați cu semințele de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Roșii Feliate, Opțional
2
Așezați puiul într-un castron mare cu usturoiul zdrobit, cimbru, pătrunjel, chile mărunțit, chimen, coriandru și boia. Folosind mâinile, aruncați puiul și condimentele împreună pentru a acoperi bine puiul. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore, de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Cană De Usturoi Tocat
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Scoateți puiul din frigider cu 30 de minute înainte de gătit, pentru a permite să ajungă la temperatura camerei. După 15 minute, condimentați puiul pe toate părțile cu 1 lingură și 1 linguriță sare și mult piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Încălziți o tigaie mare la foc mare timp de 2 minute. Rotiți uleiul de măsline și așteptați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Așezați pulpele de pui, cu pielea în jos, în tigaie și gătiți 8 până la 10 minute, până se rumenesc și sunt crocante. (Dacă tigaia dvs. este prea mică pentru ca toate picioarele să se potrivească, rumeniți-le în loturi, astfel încât să nu le înghesuiți.) Din când în când, învârtiți uleiul și grăsimile topite în jurul tigaiei. Întoarceți picioarele și reduceți căldura la mediu. Gatiti 2 minute pe a doua parte. Aranjați puiul (într-un singur strat) într-un vas de fiert. Picioarele de pui ar trebui să se potrivească doar în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Se toarnă o parte din grăsime și se readuce tigaia la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați ceapa, feniculul și frunzele de dafin. Gatiti 6 pana la 7 minute, amestecand des, pana cand legumele sunt usor caramelizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Adăugați roșiile și gătiți încă 5 minute, amestecând și răzuind cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
10
Adăugați oțetul de sherry, vinul alb și sherry. Întoarceți căldura la mare și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Sherry
Sani De Fazan Daca)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
11
Adăugați bulionul de pui și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
12
Adăugați cilantro și turnați bulionul și legumele peste pui, răzuind oricare dintre legumele care au căzut pe pui înapoi în lichid. Lichidul nu trebuie să acopere puiul. Acoperiți tigaia foarte bine cu folie de aluminiu și un capac bine fixat, dacă aveți unul. Braise în cuptor 1C la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
13
Pentru a verifica dacă puiul este copt, scoateți capacul și folia, având grijă la abur. Pătrundeți o bucată de pui cu un cuțit de tăiat. Dacă carnea este gata, va ceda ușor și va fi fragedă, dar nu va cădea chiar de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
14
Rotiți cuptorul până la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
15
Transferați puiul pe o foaie de copt și readuceți-l la cuptor pentru a se rumeni aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
16
Se strecoară bulionul într-o cratiță, apăsând legumele cu o oală pentru a extrage toate sucurile. Dacă este necesar, reduceți bulionul la foc mediu-mare timp de aproximativ 5 minute, pentru a-l îngroșa ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Polonic
17
Așezați cuscusul fierbinte pe un platou mare și cald. Puneți ceapa de șofran peste ea și aranjați puiul deasupra. Puneți câteva sucuri peste pui și acoperiți fiecare picior cu o lingură de gust de curmale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
șofran
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Date
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
18
Serviți bulionul suplimentar și gustați data pe lateral.Cuscus Italian
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Date
19
Aduceți o oală mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
20
Adăugați cuscusul și gătiți 8 până la 10 minute, până se înmoaie, dar totuși al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
21
Scurgeți cuscusul, întoarceți-l în oală și aruncați cu untul, pătrunjelul și un vârf de piper. Gust pentru condimente.Ceapă De Șofran
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1/4 Cană De Grăsime De Porc
șofran
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
22
Prăjiți firele de șofran într-o tigaie mică la foc mediu până când se usucă și devin fragile. Aveți grijă să nu ardeți prețiosul șofran. Puneți șofranul într-un mortar într-o pulbere fină. Dab o lingură de unt în pulbere, folosind untul pentru a ridica șofranul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Roșii Feliate, Opțional
23
Încălziți o tigaie mare sau un cuptor olandez la foc mediu timp de 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, Opțional
24
Adăugați uleiul de măsline, untul rămas și șofranul. Când untul face spumă, adăugați ceapa, frunza de dafin, chile, cimbru, 1 linguriță sare și puțin piper. Gatiti 8-10 minute, amestecand des, pe masura ce ceapa se ofileste. Reduceți focul la minim și gătiți încă 20 de minute, amestecând din când în când, până când ceapa este moale și dulce. Gust pentru condimente.Data Savura
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Grăsime De Porc înapoi
șofran
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
1 Cană De Usturoi Tocat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Date
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
25
Tăiați curmalele și tăiați-le subțire pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Date
26
Aruncați curmalele cu ulei de măsline, suc de lămâie, pătrunjel și coriandru. Condimentează cu linguriță sare și puțin piper.