Pui Fiert Cu Bere

Pui Fiert Cu Bere
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal דל פחמימות,? Puiul fiert cu bere ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 305 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți bulb de fenicul, pui, bere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de mere ai putea urma acest curs principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tortul de prune ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 43%. Rețete similare sunt Pui Fiert Cu Bere, Pui Fiert Cu Bere, și Pui Fiert Cu Bere.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Într-un cuptor olandez, gătiți slănina până când este frumoasă și crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Scoateți slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge și a se sfărâma când este răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Se usucă puiul și se condimentează pe toate părțile cu sare și piper. Căutați puiul pe toate părțile în tigaie cu grăsimea de slănină topită, până când exteriorul este maro și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Picături De SlăninăPicături De Slănină
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Scoateți puiul pe o farfurie și adăugați feniculul în tigaie. Se condimentează cu sare și piper, după gust, și se sotează până se caramelizează și se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați puțină apă dacă feniculul începe să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Se toarnă berea și se aduce la foc mic. Cuibărește puiul și toate sucurile de odihnă, cu pieptul în jos, în fenicul și bere. Acoperiți și transferați tigaia în cuptor. Prăjiți timp de 35 până la 45 de minute, răsturnând puiul după 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Scoateți tigaia din cuptor și puneți-o la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Scoateți bucățile de pui pe un platou de servire încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
11
Adăugați oțetul în sos și fierbeți la foc mic pentru a reduce la o consistență mai groasă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
12
Se toarnă sosul peste bucățile de pui, se acoperă cu slănină mărunțită și se servește imediat. Dacă doriți un sos mai fin, strecurați sosul după ce s-a redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista