Pui Fiert Cu Bere
Pui fiert-bere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 61G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 611 calorii. Pentru $ 3.62 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 209 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână slănină, sare și piper kosher, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pui Fiert Cu Bere, Pui Fiert Cu Bere, și Pui Fiert Cu Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o oală mare la foc mediu-mare.
Adăugați slănina și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Îndepărtați cu o lingură pliată și transferați-o pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Condimentează puiul cu sare și piper și dragă în făină, scuturând excesul.
Adăugați uleiul de măsline în picăturile din oală.
Adăugați puiul în loturi și gătiți la foc mediu-mare până la auriu pe fund, 6 până la 7 minute, apoi răsturnați și căutați cealaltă parte, aproximativ 1 minut.
Adăugați berea, ceapa, cartofii, muștarul, zahărul, cimbrul și 1 cană de apă în oală și amestecați, asigurându-vă că puiul este complet scufundat. Se fierbe până când puiul este gătit, aproximativ 15 minute. Aruncați cimbrul și amestecați slănina și pătrunjelul.
Fotografie de Antonis Achilleos