Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul fiert cu anghinare și măsline ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 6,27 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 126g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 1046 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați băț de scorțișoară, ulei de măsline, turmeric și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Încercați Pui fiert cu anghinare, măsline și lămâie, Pulpe de pui fierte cu anghinare și măsline grecești, și Pui cu anghinare și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se usucă puiul și se condimentează sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
2
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez sau o oală de supă grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Adăugați puiul, lucrând în loturi, dacă este necesar, și gătiți până se rumenesc bine pe fiecare parte, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
4
Transferați pe o farfurie.
5
Reduceți căldura la mediu.
6
Se adauga ceapa si un praf de sare si saut pana se inmoaie si usor auriu, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Sare
7
Se adauga usturoiul si saut-ul timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
8
Adăugați turmericul, chimenul, coriandrul, fulgii de ardei roșu, bățul de scorțișoară și frunza de dafin și gătiți, amestecând continuu, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Baton De Scorțișoară
Coriandru
Frunze De Dafin
Turmeric
Chimen
9
Se toarnă 1/4 cană de bulion pentru a deglaza oala, amestecând pentru a slăbi orice bucăți lipite de oală. Se amestecă un vârf de sare și se gătește până când lichidul se reduce la jumătate. Se amestecă restul de 1 3/4 căni de bulion, coaja de lămâie și 2 linguri de suc de lămâie. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coaja De Lămâie
Bulion
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați puiul, nautul, inimile de anghinare și măslinele și amestecați ușor pentru a combina. Creșteți căldura la mediu-mare și fierbeți neacoperit, amestecând ocazional, până când puiul este încălzit, aproximativ 5 minute. Se amestecă lingura rămasă de suc de lămâie. Gust; poate doriți să adăugați o altă stoarcere de suc de lămâie sau un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Suc De Lămâie
Năut
Pui întreg
Măsline
Sare
11
Se ornează cu menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă
1
Inimile de anghinare pot fi proaspete, congelate și dezghețate sau ambalate în apă într-un borcan. Indiferent de tipul pe care îl utilizați, clătiți-le bine. Dacă folosiți Inimi proaspete de anghinare, adăugați-le imediat după adăugarea usturoiului.Variație: acest fel de mâncare ar funcționa bine folosind un pește alb ferm, cum ar fi halibutul de 1 kilogram, tăiat în bucăți de 4 uncii, în locul puiului. Începeți rețeta prin fierberea cepei. Procedați conform instrucțiunilor, dar înlocuiți bulionul de legume, de casă sau cumpărat din magazin, pentru bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Supă De Pui
Anghinare
Pește Alb
Pui întreg
Halibut
Usturoi
Ceapă
Apă
2
Adăugați peștele în ultimele 5 minute de gătit.Cine Știa? Digestia începe cu mult înainte de a pune mâncarea în gură. Potrivit expertului în nutriție Kathie Madonna Swift, MS, RD, LDN, celelalte simțuri ale noastre, în special mirosul și vederea, pot începe producția de salivă și enzime care promovează o digestie mai bună. Această așa-numită digestie cefalică—cefalică fiind greacă pentru "în cap" - explică de ce aspectul și aroma alimentelor depășesc simpla estetică. Conform prezentării rapide, atractive, mirosurile plăcute și o dispoziție relaxată îmbunătățesc digestia. Așa că Fă-ți o favoare și pune masa cu veselă atractivă și aprinde o lumânare sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
3
PER porție: Calorii: 395; grăsimi totale: 21,5 g (5 g saturate, 12 g mononesaturate); carbohidrați: 16 g; Proteine: 33,5 g; Fibre: 3,5 g; Sodiu: 498 mg
4
Bucătăria Longevității
5
Katz.com pentru mai multe informații.Mat Edelson este un scriitor premiat în domeniul științei, sănătății și Sportului. El este fostul ancoră / director al Johns Hopkins Health Newsfeed, un program de radio zilnic sindicalizat la nivel național. Aceasta este a treia carte pe care a scris-o împreună cu Rebecca Katz. Edelson locuiește în Baltimore, Maryland.