Pui Feliat Cu Lămâie-Fistic Peste Verdeață
Dacă $1.41 pe portie se încadrează în bugetul dvs., puiul feliat de lămâie-fistic peste verdeață ar putea fi un excelent fără lactate și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 155 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de ulei de măsline, sare, piele și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Cu Lămâie Cu Fistic, Pui Cu Verdeață De Muștar, Măsline Și Lămâie, și Cartofi copți feliați cu lămâie-cimbru.
Instrucțiuni
Combinați fulgii de porumb, fisticul, coaja, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un robot de bucătărie; pulsează până la măcinat grosier.
Așezați amestecul de firimituri într-un vas puțin adânc.
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă. Aplatizați la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Periați puiul cu miere. Dragați puiul în amestec de firimituri.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Adăugați carnea de pui, și saut 5 minute pe fiecare parte sau până la făcut.
Tăiați puiul în fâșii de 1/2 inch; pus deoparte.
Așezați salata verde într-un castron mare.
Combinați 1/4 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper, suc și ulei și stropiți peste verdeață de salată, aruncând ușor pentru a acoperi.
Împărțiți salata verde și puiul în mod egal între 4 farfurii.
Garnisiți cu pene de lămâie, dacă doriți.