Pui Fajitas

Pui Fajitas
Fajitas de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 347 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână coriandru, iaurt grecesc fără grăsimi, pudră de chili și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ La Mansion ' s Chicken Fajitas-Fajitas sunt un fel de mâncare Tex Mex de care toată lumea se bucură, Tequila Lime Chicken Fajitas și Marea controversă a marinadei de pui, și Fajitas de Carne (friptură Fajitas).

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 F. Într-un castron, aruncați puiul cu usturoi, suc, 1 linguriță ulei, praf de chili și chimen; marinați 20 de minute. Înveliți o tigaie cu foi cu spray de gătit; adăugați pui cu marinată, ceapă, ardei gras, roșii cu ardei iute, sare, piper negru și restul de 1 linguriță de ulei; aruncați pentru a combina. Prăjiți, amestecând o dată,până când puiul este gătit, 20 de minute. Înfășurați tortilla în folie; încălziți în cuptor în ultimele 10 minute de prăjire. Se amestecă 2 linguri de salsa și 2 linguricilantro în amestec de pui; împărțiți uniform între tortilla, împreună cu restul de 2 linguri de salsa, iaurt și restul de 1 lingură de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ardei GrasArdei Gras
Piper NegruPiper Negru
Praf De ChiliPraf De Chili
FolieFolie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
MarinadaMarinada
TomateTomate
Pui întregPui întreg
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
IaurtIaurt
ChimenChimen
SucSuc
CeapăCeapă
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Garnisiți cu felii de ridiche și pene de var, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
RidicheRidiche
3
Auto

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Stoltz organic Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista