Pui Fajita Spuds
Reteta de pui Fajita Spuds este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 422 calorii, 37g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, smântână, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Spuduri Umplute Cu Pui Din Sud-Vest, Salată de cartofi-Spuduri umplute cu pui afumat, și Spuduri de șuncă și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente; frecați pe toate părțile jumătăților de piept de pui.
Așezați puiul într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci și lăsați să stea 15 minute.
Coaceți puiul la 400 timp de 6 minute pe fiecare parte.
Tăiați o bandă lată de 1 inch din partea de sus a fiecărui cartof copt. Scoateți cu grijă pulpa, lăsând cojile intacte; puneți cojile deoparte. Pulpă de piure; se amestecă 1 cană amestec de brânză, 1/2 cană smântână, unt și următoarele 3 ingrediente. Puneți lingura în coji și așezați-o pe o foaie de copt.
Coaceți cartofii la 350 timp de 20 de minute.
Se presară cu amestecul de brânză rămas și se acoperă cu pui.
Coaceți încă 5 minute sau până când brânza se topește.
Se servește cu smântână și salsa.