Pui Exotic De Rodie
Puiul exotic de rodie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 347 calorii, 28G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 55 de minute. Dacă aveți la îndemână suc de rodie, coriandru măcinat, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Rețete similare sunt Salată Exotică De Pui, Salată Exotică De Pui, și Pui Exotic La Grătar.
Instrucțiuni
Amestecați chimenul, coriandrul, herbes de Provence, piperul negru, scorțișoara și ardeiul cayenne împreună într-un castron mic.
Așezați puiul și usturoiul într-un castron; presărați aproximativ 2/3 din amestecul de condimente peste pui și aruncați pentru a acoperi.
Transferați puiul într-o pungă de plastic resigilabilă.
Se toarnă sucul de rodie. Sigilați și refrigerați cel puțin 12 ore.
Scoateți puiul din pungă, rezervând marinada.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Se usucă puiul cu un prosop de hârtie. Condimentează cu amestecul de condimente rămas și sare. Înveliți cu ulei de măsline, apoi aranjați puiul într-un vas mare de copt într-un singur strat.
Coaceți toiagele până când nu mai sunt roz la os și sucurile curg limpede, 45 până la 50 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os trebuie să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
În timp ce puiul se coace, aduceți marinada rezervată la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și continuați să fierbeți până când se reduce cu 2/
Se toarnă peste pui înainte de servire.