Pui exotic cu rodie

Pui exotic cu rodie ar putea fi exact rețeta fără gluten, fără lactate, paleolitică și primordială pe care o căutați. Această rețetă conține 6 porții, cu 352 de calorii , 28 g de proteine și 20 g de grăsimi fiecare. Pentru 2,24 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este oferită de Allrecipes. Funcționează bine ca fel principal la un preț accesibil. Câteva persoane au preparat această rețetă, iar 33 ar spune că a fost perfectă. Un amestec de sare, scorțișoară măcinată, ierburi de Provence și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 55 de minute . Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 63% . Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Vafe cu rodie și Nutella , Salată verde cu vinegretă de rodie și garnitură de brânză de capră și Clătită crocantă cu mere și rodie .
Instrucțiuni
Amestecă chimionul, coriandrul, ierburile de Provence, piperul negru, scorțișoara și ardeiul cayenne într-un bol mic.
Puneți puiul și usturoiul într-un bol; presărați aproximativ 2/3 din amestecul de condimente peste pui și amestecați pentru a-l acoperi.
Transferați puiul într-o pungă de plastic resigilabilă.
Toarnă sucul de rodie. Sigilează și dă la frigider cel puțin 12 ore.
Scoateți puiul din pungă, păstrând marinada.
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius (400 de grade Fahrenheit).
Tamponați puiul cu un prosop de hârtie. Condimentați cu amestecul de condimente rămas și sare. Ungeți cu ulei de măsline, apoi aranjați puiul într-o tavă mare de copt într-un singur strat.
Coaceți pulpele de pui până când osul nu mai este roz și sucul este limpede, 45 până la 50 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os ar trebui să indice cel puțin 74 de grade Celsius (165 de grade Fahrenheit).
În timp ce puiul se coace, aduceți marinada pusă deoparte la fierbere într-o cratiță, la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic și continuați să fierbeți la foc mic până când lichidul scade cu 2/3.
Se toarnă peste pui înainte de servire.