Pui Etiopian
Puiul etiopian este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 462 calorii, 40g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, scorțișoară măcinată, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Rețete similare includ Copane De Pui, În Stil Etiopian, Tocană etiopiană de pui și ceapă, și Tocană De Pui Cu Condimente Etiopiene.
Instrucțiuni
Așezați aripile de pui și ceapa într-o oală de supă și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). În timp ce aripile se gătesc, combinați sosul de soia, scorțișoara, cuișoarele și ghimbirul într-o cratiță și încălziți la foc mediu. Când puiul este gata, scurgeți apa (poate fi rezervată pentru alte utilizări ca bulion) și turnați amestecul de sos de soia. Amestecați pentru a acoperi toate aripile, apoi așezați-le într-un singur strat pe o foaie de prăjituri.
Coaceți timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când exteriorul este crocant. Ungeți cu sos după cum doriți în timp ce gătiți.