Pui Enchiladas Verde
Pui Enchiladas Verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 211 calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 204 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână pui, pudră de chili, tortilla de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Mulți oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Pui Verde Enchiladas, Pui Enchiladas Verde, și Pui Enchiladas Salsa Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. amestecați supa, apa, ardeii iute, oregano și pudra de chili într-un bol mediu.
Se amestecă 1 cană amestec de supă, pui și 1/4 cană brânză într-un bol mediu.
Împărțiți amestecul de pui între tortilla.
Rotiți tortilele și așezați-le cu fața în jos într-un vas de copt superficial de 2 litri.
Se toarnă amestecul de supă rămas peste tortilele umplute.
Se presară cu brânza rămasă. Acoperiți vasul de copt.
Coaceți timp de 30 de minute sau până când enchiladele sunt fierbinți și barbotate.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Cuvaison Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Carneros pinot Noir din Cuvaison provine din proprietatea lor de 400 de acri din partea de sud a Văii Napa. Această podgorie cu climă rece permite condiții aproape perfecte an de an pentru a produce Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc și Merlot de clasă mondială. Controlul tuturor aspectelor agricole din propria podgorie oferă Cuvaison un avantaj în producerea fructelor de cea mai bună calitate, reducând astfel manipularea la cramă. Vinificatorul Steven Rogstad rezumă cel mai bine: "stilul și filozofia mea se bazează pe exprimarea caracterului unic al strugurilor noștri și pe a le face cât mai puțin posibil. Când cineva are un fruct atât de minunat cu care să lucreze, acesta ar trebui să fie accentul."