Pui elvețian suprem
Swiss Chicken Supreme ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,82 USD per porție. O porție conține 782 de calorii , 38 g de proteine și 55 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Un amestec de sare, ceapă, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 55% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cranberry Supreme Jell-O , Italian Supreme Grilled Cheese și The Belgian Supreme Ice Cream .
Instrucțiuni
Puneți puiul într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Se presara ceapa tocata, sare, praf de usturoi si piper. Acoperiți fiecare cu o felie de brânză.
Într-un castron mare, combinați supa, smântâna și apa; se toarnă peste pui. Aruncă firimiturile de biscuiți și untul; se presara peste pui.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 30-40 de minute sau până când sucul de pui curge limpede și firimiturile sunt aurii.