Pui Elvețian
Puiul elvețian necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 486 calorii, 37g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,8 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, piept de pui, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Ham' n ' Swiss Chicken, Pui cu șuncă și elvețian, și Pui Elvețian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F(175 grade C).
Într-un vas de copt de 9x13 inci, stratificați pieptul de pui, supa și apa. Topiți fiecare sân cu o felie de brânză elvețiană, apoi topiți-l cu pesmetul.
Tăiați untul sau margarina în tampoane și așezați-le deasupra caserolei.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute.
Se lasă să se răcească și se servește.