Pui Egiptean

Pui Egiptean
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul egiptean. Această rețetă servește 6 și costă 1,41 USD pe porție. O porție conține 629 calorii, 16g de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, cuburi de pui, Piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Verdeață Egipteană Înăbușită Cu Pui Crocant (Molokhia Egipteană), Pui Condimentat Egiptean, și Pui De Lămâie Egiptean Cu Smochine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați puiul în bucăți mici.2 puneți ulei de măsline, într-o oală mare și grea la foc mic.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați puiul, ceapa tocată și ienibaharul, boiaua, coriandrul, chimenul și piperul.4 amestecați, acoperiți și gătiți până când puiul și ceapa s-au înmuiat.5
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați orez, cuburi de stoc, 41/2 căni de apă fierbinte și sare după gust.6 acoperiți și fierbeți până când orezul este aproape fiert.7
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Sote vermicelli în cele 2 linguri de unt până se separă și se rumenesc.8 sfaturi vermicelli în orez și adăugați coacăze și migdale tocate.9 opriți plita, puneți o tetină peste oală, acoperiți cu capac și lăsați să se aburească timp de 10 minute.10 puf de orez cu furculita si se serveste.11 NOTĂ: Această rețetă poate fi făcută cu ușurință vegetariană dacă înlocuiți cuburi de legume în loc de pui și omiteți pieptul de pui în întregime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cub De Bulion De LegumeCub De Bulion De Legume
CoacăzeCoacăze
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista