Pui-Dovlecei Chilaquiles
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chilaquiles de pui-dovlecei. Această rețetă servește 4 și costă 1,95 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 761 calorii, 30g de proteine, și 48G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați tortilla de porumb, ulei vegetal, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Chilaquiles de fasole neagră și dovlecei, Chilaquiles-Caserola Tortilla Cu Spanac Și Dovlecei, și Pui Chilaquiles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate din tortilla și gătiți, întorcând cu clești, până devin aurii, aproximativ 3 minute; se scurge pe prosoape de hârtie. Repetați cu tortilele rămase. Reduceți focul la mediu și adăugați dovleceii; gatiti, amestecand ocazional, pana cand este crocant-fraged, aproximativ 2 minute. Se amestecă puiul, salsa tomatillo, 3/4 cană de apă și coriandru; aduceți la foc mic și gătiți 2 minute. Între timp, preîncălziți broilerul.
Întindeți jumătate din tortilele prăjite într-un vas de copt pătrat de 8 inci. Se acoperă cu aproximativ jumătate din amestecul de pui și 1/2 cană de brânză. Acoperiți cu tortilele rămase, apoi amestecul de pui rămas și brânza. Se fierbe până se topește brânza, 2 până la 3 minute.
Se servește acoperit cu ridichi, ceapă roșie și coriandru.
Fotografie de Johnny Miller