Pui din orașul Avellino (Pollo Avellino)

Pui din orașul Avellino (Pollo Avellino)
Pui din orașul Avellino (Pollo Avellino) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 4 și costă 4,33 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31 g de proteine, 42 g de grăsimi și un total de 618 de calorii. Mergeți la magazin și luați frunze de busuioc, pătrunjel, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de lingură de 79%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Hang Town Fry, Cape Town Brownies și Cel mai bun pește la cuptor din oraș.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, cu fundul greu, încălziți uleiul până se afumă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Ardei Gras Roșii, Tăiați Cubulețe De 1/2 Inch4 Ardei Gras Roșii, Tăiați Cubulețe De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Roșii, Tăiați Cubulețe De 1/2 InchArdei Gras Roșii, Tăiați Cubulețe De 1/2 Inch
2
Adăugați bucățile de pui și rumeniți în ulei, lucrând în reprize dacă este necesar pentru a evita supraaglomerarea cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată Cubulețe De 1/2 Inch1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată Cubulețe De 1/2 Inch
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți puiul din tigaie și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se adaugă ceapa, ardeiul gras, ardeiul iute și ciupercile și se călesc timp de 10 minute, până când sunt toate aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Se adauga vinul, se pune puiul inapoi in tigaie, se lasa vinul sa fiarba si apoi se reduce focul la fiert. Gatiti puiul timp de 45 de minute, adaugand vin daca este necesar pentru a nu se usuca carnea. Se amestecă busuiocul și pătrunjelul și se servesc cu 1 ardei iute deasupra fiecărei porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Revista