Pui Dijon
Dijon de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 265 calorii. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați muștar, bulion de pui, cremă jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Dijon, Pui Dijon, și Pui Dijon.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, pui maro în unt/margarină timp de aproximativ 15 până la 20 de minute sau până când sunt fierte și sucurile se limpezesc.
Scoateți din tigaie și așezați-l pe un platou cald rezistent la cuptor.
Preîncălziți cuptorul la 150 de grade F (65 de grade C).
Se amestecă făina în picăturile de tigaie.
Adăugați bulionul și degajați tigaia amestecând puternic până când făina este oarecum dizolvată și lichidul are consistența unui sos.
Adăugați cremă. Se fierbe, amestecând, la foc moderat timp de aproximativ 10 minute, până când sosul este puțin gros. Se amestecă muștarul și se încălzește.
Se toarnă sosul de muștar peste pieptul de pui. Puneți platoul în cuptorul preîncălzit cald timp de aproximativ 10 până la 15 minute, apoi serviți!