Pui Diane Stil
Pui Diane stil este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 232 calorii, 35g de proteine, și 4G de grăsime. Dacă aveți la îndemână boia, bulion de pui, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Pui Diane, Piept De Pui Diane, și Puiul prăjit vietnamez al lui Diane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Călește ceapa și ciupercile într-o tigaie mare la foc mediu.
Scoateți amestecul de ceapă / ciuperci din tigaie și rezervați; adăugați piept de pui în tigaie.
Se sotează 4 minute, apoi se răstoarnă și se adaugă deasupra amestecul de ciuperci.
Într-un castron mic amestecați sare, piper, boia, arpagic și pătrunjel împreună apoi presărați amestecul peste pui. Într-un castron mediu combinați bulionul, țuica și muștarul și amestecați împreună.
Se toarnă peste pui, se reduce focul la minim și se fierbe timp de 20 până la 25 de minute sau până când puiul este gătit (nu mai este roz în interior).