Pui despicat la grătar cu rozmarin și usturoi

Nevoie de o fără gluten și întreg 30 de feluri principale? Puiul despicat la grătar cu rozmarin și usturoi ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 695 calorii. Această rețetă servește 5. Este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți lapte de unt, rozmarin, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Paprika la grătar-usturoi os în piept de pui pe piele (despicat) pentru doi, Usturoi picant la GRĂTAR Piept de pui cu OS pe piele (despicat) , și Pui la grătar cu usturoi și rozmarin cu Scallions pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui. Clătiți puiul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime.
Așezați puiul, cu pieptul în jos, pe o suprafață de tăiere.
Tăiați puiul în jumătate pe lungime de-a lungul coloanei vertebrale, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Întoarceți puiul. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Așezați puiul, cu pieptul în sus, într-un vas mare de mică adâncime.
Combinați Zara și ingredientele rămase, cu excepția spray-ului de gătit; se toarnă sub piele și peste suprafața puiului.
Tăiați o fantă de 1 inch în piele în partea de jos a fiecărei jumătăți de sân. Introduceți vârful fiecărui Copan în fiecare fantă. Acoperiți și marinați în frigider 24 de ore.
Pentru a pregăti puiul pentru grătar indirect, preîncălziți grătarul la cald mediu folosind ambele arzătoare. După preîncălzire, opriți arzătorul din stânga (lăsați arzătorul din dreapta pornit).
Așezați o tigaie din folie de aluminiu de unică folosință pe brichete pe partea stângă.
Se toarnă 2 căni de apă în tigaie. Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar.
Așezați puiul, cu pielea în jos, pe grătarul care acoperă arzătorul stâng. Acoperiți și grătiți 1 1/2 ore sau până când un termometru pentru carne înregistrează 180, rotind la jumătate în timpul gătitului. Aruncați pielea înainte de servire.