Pui De Zară La Grătar

Puiul cu zară la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 490 calorii, 37g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zară, sare kosher, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ [] Usturoi la gratar & Salata de pui Zara cu Zara-Tahini Dressing, Pui De Zară La Grătar, și Pui De Zară La Grătar.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați zeama, șalota, usturoiul, sarea, zahărul, chimenul și piperul.
Clătiți coapsele și betisoarele de pui și uscați-le. Îndepărtați excesul de grăsime. Scufundați bucățile de pui în saramură de zară. Acoperiți și răciți timp de cel puțin 4 ore sau până la 1 zi (Vezi notele).
Ridicați puiul din saramură; aruncați saramura. Ștergeți excesul de pui cu prosoape de hârtie.
Așezați bucăți de pui pe un grătar de grătar la cărbuni medii sau la foc mediu pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 4 până la 5 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti, rotind frecvent, pana se rumeneste pe ambele parti si nu mai roz la os (taiat pentru a testa), 20 pana la 30 de minute.
Se servește cald sau rece.