Pui de vânător spaniol fumător

Pui de vânător spaniol fumător
Puiul vânătorului spaniol fumător este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 849 calorii, 60g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.17 pe portie, această rețetă acoperă 59% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și ridicați paprika, ceapă, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budinca de pâine și unt ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pui Spaniol Afumat, Orez Spaniol Fierbinte Afumat, și Friptură De Tigaie În Stil Spaniol Fumuriu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți deoparte sau pregătiți stocul și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Ardei Char peste arzător cu flacără sau sub un broiler până când înnegrit peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
3
Așezați ardeii carbonizați într-un bol și acoperiți cu folie de plastic, răciți pentru a manipula, semințele și coaja ardeii și feliați subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Condimentați puiul din belșug cu sare și piper, încălziți o lingură de ulei de măsline extravirgin, o întoarcere a tigaiei, într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați puiul și rumeniți câteva minute pe fiecare parte, apoi îndepărtați-l pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Adăugați uleiul de măsline extravirgin rămas și ciupercile, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
7
Se adaugă ceapa și usturoiul, se condimentează cu sare și piper, se amestecă ocazional timp de 8 până la 10 minute, apoi se degajează tigaia cu sherry sau vin. Se amestecă roșiile pregătite, ardeii și ardeiul. Gatiti timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați puiul și fierbeți încă 10 minute. Opriți focul și răciți puiul, apoi acoperiți și păstrați-l pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9
Nota bucătarului: reîncălziți la foc mediu, acoperit, apoi fierbeți neacoperit până când este gata de servit.
10
Când puiul este fierbinte, aduceți șofranul și stocul pregătit la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
șofranșofran
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
11
Bateți polenta și gătiți până începe să se îndepărteze de oală. Se condimentează cu sare și se amestecă brânza rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
12
Serviți polenta în boluri puțin adânci și acoperiți cu Cacciatore spaniol și garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Așezați coaja de brânză, pachetul de plante medicinale, ceapa, țelina, morcovii, coaja de lămâie, frunzele de dafin, bulionul de pui și apa într-o oală și aduceți-o într-o bulă, apoi reduceți focul la foc mic. Fierbeți cel puțin 1 oră, apoi îndepărtați coaja, pachetul de plante și legumele cu o lingură sau o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Încălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Aranjați roșiile pe o foaie de copt sau foi de copt într-un singur strat. Împrăștiați usturoiul printre roșii, îmbrăcați-vă cu ulei de măsline extravirgin pentru a acoperi și condimentați cu sare și piper. Prăjiți roșiile până când se sparg și piei se despart și încep să se încarce, aproximativ 30 de minute. Se răcește roșiile până se răcește suficient pentru a se manipula și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Așezați roșiile într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare

Ingrediente

2morcovi, felii pe unghimorcovi, felii pe unghi2(mequite, hickory sau arin)țelină, feliată pe unghițelină, feliată pe unghi9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)227ardei habenerociuperci cremini sau 3 capace portabella medii, feliate subțireciuperci cremini sau 3 capace portabella medii, feliate subțire591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsherry uscat sau 1/2 cană de vin uscat, alb sau roșusherry uscat sau 1/2 cană de vin uscat, alb sau roșu1mânăUn pătrunjel proaspăt cu frunze plate, tocatUn pătrunjel proaspăt cu frunze plate, tocat2frunze proaspete de dafinfrunze proaspete de dafin3cuișoareusturoi, tocat sau feliatusturoi, tocat sau feliat12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteMai multe usturoi, zdrobitMai multe usturoi, zdrobit1Coaja decojită de lămâieCoaja decojită de lămâie1mânăO brânză Manchego proaspăt rasăO brânză Manchego proaspăt rasă3Crustă: firimituri de biscuiți grahamulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin4creveți și cu veneUlei de măsline extra-virgin, pentru liberal burnițăUlei de măsline extra-virgin, pentru liberal burniță1ceapă, cantonatăceapă, cantonată1lingura. otet de vin rosucoaja tăiată dintr-o bucată de brânză Parmigiano-Reggiano sau 3 bucăți mici coaja poate economisităcoaja tăiată dintr-o bucată de brânză Parmigiano-Reggiano sau 3 bucăți mici coaja poate economisită24mari24 roșii de viță de vie organice coapte sau roșii mari de prune24 roșii de viță de vie organice coapte sau roșii mari de prune2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpolenta de gătit rapidpolenta de gătit rapid2mariardei gras roșuardei gras roșu1pincheUn șofran de cuplu (20 până la 24 de fire)Un șofran de cuplu (20 până la 24 de fire)4creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat907ardei habeneropulpe de pui dezosate, fără piele, tăiate din toată grăsimea și pielea (8 până la 10 bucăți)pulpe de pui dezosate, fără piele, tăiate din toată grăsimea și pielea (8 până la 10 bucăți)21 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapă dulce, feliată subțireceapă dulce, feliată subțire2cp. legume (de exemplu, spanac)boia dulce afumatăboia dulce afumată1crenguțăHerb pachet de mai multe fiecare cimbru proaspăt, pătrunjel și rozmarin, legatHerb pachet de mai multe fiecare cimbru proaspăt, pătrunjel și rozmarin, legat3Ceapa galbena medie, tocata12 căni de apă12 căni de apă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate87
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista