Pui de vară
Puiul de pui de vară este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 443 calorii, 33g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $ 4.09 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați flori de broccoli, ceapă de primăvară, râie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui Se Amestecă Fry, Pui De Pui, și Pui De Pui.
Instrucțiuni
Încălziți un wok sau o tigaie mare.
Adăugați caju și prăjiți până la prăjit.
Scoateți și puneți deoparte.
Adăugați 1 lingură de ulei și puiul, prăjiți rapid până se rumenesc uniform, apoi scoateți din tigaie.
Adăugați uleiul rămas împreună cu ceapa de primăvară și broccoli și amestecați rapid timp de 2-3 minute, apoi adăugați mazărea și frunzele chinezești și prăjiți încă un minut. Întoarceți puiul în tigaie cu sosul hoisin și 6 lingurițe de apă. Aduceți la fierbere, apoi acoperiți și gătiți timp de 5 minute până când puiul este gătit. Împrăștiați peste nuci pentru a servi.