Pui de varză de Bruxelles cu nuci pecan cu unt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza de Bruxelles cu nuci pecan cu unt. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă $1.01 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 130 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper, jumătăți de pecan, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Pui de varză de Bruxelles cu orez sălbatic și nuci pecan, Varză de Bruxelles, morcovi și nuci pecan într-un sos de arțar, și Varză de Bruxelles cu unt de portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Întindeți bucățile de pecan în 1 strat într-o tigaie superficială și coaceți până când sunt parfumate și cu câteva nuanțe mai întunecate, aproximativ 10 minute.
Adăugați 1/2 lingură de unt și 1/4 linguriță de sare în nuci și aruncați până când untul este topit și nucile sunt acoperite.
În timp ce nucile se coc, gătiți varza de Bruxelles într - o oală de 6 până la 8 litri de apă sărată clocotită, neacoperită, până când este fragedă, 5 până la 6 minute, apoi transferați într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Scurgeți mugurii și uscați-i.
Topiți restul de 2 1/2 linguri de unt într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, apoi adăugați usturoi și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 1 minut. Creșteți căldura până la moderat mare, apoi adăugați varza și saut-ul, amestecând ocazional, până se rumenesc în plasturi, aproximativ 5 minute.
Adăugați suc de lămâie, piper și restul de 1/2 linguriță de sare, apoi amestecați pecanele și serviți.
·Dacă nu găsiți varză de Bruxelles pentru copii, puteți folosi varză de Bruxelles obișnuită de 2 lb, în sferturi.* Pecanii pot fi prăjiți și unți cu 1 zi înainte și păstrați la temperatura camerei, acoperiți.* Varza de Bruxelles poate fi fiartă cu 1 zi înainte și păstrată răcită într-o pungă de plastic sigilată cu un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de umiditate.