Pui De Var Cu Bere Prăjită

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul de bere prăjită ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 204g de proteine, 164g de grăsime, și un total de 2463 calorii. Pentru $9.34 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Dacă aveți la îndemână ceapă, rozmarin, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui De Bere, Pui De Bere La Grătar, și Pui de bere pe grătar: perfecțiune fumurie dintr-o cutie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Clătiți puiul, în interior și în exterior și uscați pielea cu prosoape de hârtie.
Strângeți sucul din jumătățile de tei peste exteriorul puiului și așezați jumătățile stoarse în cavitate.
Se presară cavitatea cu usturoi tocat. Se amestecă sarea, piperul negru și rozmarinul într-un castron mic și se condimentează exteriorul puiului cu amestecul.
Așezați puiul în poziție verticală într-o tigaie, cu cutia de bere introdusă în cavitate suficient de departe, astfel încât puiul să nu cadă.
Așezați ceapa în cavitatea gâtului pentru a bloca scăparea aburului.
Se toarnă apă în fundul cratiței.
Prăjiți puiul în poziție verticală în cuptorul preîncălzit până la sfârâit și un termometru pentru carne citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei citește 180 de grade F (80 de grade C), 1 1/2 până la 2 ore. Ungeți ocazional cu picături de tigaie.
Lăsați puiul să se răcească aproximativ 10 minute înainte de servire.