Pui De Usturoi Prăjit
Puiul de usturoi prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 720 calorii. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare și piper kosher, coapse de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui De Usturoi, 44-supă de usturoi (și pui) , și Slow Cooker Catel De Usturoi De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Clătiți și uscați puiul. Sare și piper din belșug și se lasă să se tempereze pe o placă de tăiere în timp ce pregăti usturoiul. Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu, gătiți căței de usturoi întregi în ulei de măsline și unt, amestecând ocazional, până când sunt ușor aurii, aproximativ 10 minute.
Scoateți usturoiul din tigaie și dați deoparte. Creșteți căldura la mediu și rumeniți pielea de pui în jos până când pielea este aurie și crocantă, aproximativ 5 minute. Întoarceți puiul, presărați herbes de Provence.
Adăugați usturoiul înapoi în tigaie și puneți tigaia fierbinte în cuptor.
Coaceți puiul până la fiert, aproximativ 25 de minute. Odată ce puiul este gata, îndepărtați coapsele de pui și usturoiul pe un platou.
Așezați tigaia la foc mediu-mare și presărați picăturile cu făină și amestecați pentru a încorpora. Degajează tigaia cu ciorba și sucul de lămâie.
Se toarnă sosul peste puiul de pe platou și se servește cu pâine pentru spălarea sosului și răspândirea usturoiului.