Pui de usturoi cu cartofi
Puiul de usturoi cu cartofi este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 362 calorii, 19g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână cartofi, usturoi, pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Cartofi de pui și usturoi, Pui de usturoi și cartofi, și Pui de usturoi cu cartofi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Feliați cartofii în fâșii groase precum cartofii prăjiți și stratificați-i în fundul unei tigaie de 9x13 inci.
Stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline și praf cu 1 linguri de condimente adobo. Aranjați bucățile de pui deasupra cartofilor.
Stropiți uleiul de măsline rămas pe pui și presărați restul condimentului adobo.
Presărați usturoiul feliat în jurul puiului.
Coaceți, neacoperit timp de 1 oră sau până când puiul nu mai este roz, iar sucurile se limpezesc. Dacă utilizați un termometru pentru carne, temperatura internă trebuie să fie de 175 grade F (79 grade C). Dacă puiul devine prea întunecat înainte de a termina gătitul, acoperiți vasul cu folie de aluminiu.