Pui de usturoi cu cartofi

Pui de usturoi cu cartofi
Puiul de usturoi cu cartofi este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 362 calorii, 19g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână cartofi, usturoi, pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Cartofi de pui și usturoi, Pui de usturoi și cartofi, și Pui de usturoi cu cartofi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Feliați cartofii în fâșii groase precum cartofii prăjiți și stratificați-i în fundul unei tigaie de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline și praf cu 1 linguri de condimente adobo. Aranjați bucățile de pui deasupra cartofilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente AdoboCondimente Adobo
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4
Stropiți uleiul de măsline rămas pe pui și presărați restul condimentului adobo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente AdoboCondimente Adobo
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Presărați usturoiul feliat în jurul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Coaceți, neacoperit timp de 1 oră sau până când puiul nu mai este roz, iar sucurile se limpezesc. Dacă utilizați un termometru pentru carne, temperatura internă trebuie să fie de 175 grade F (79 grade C). Dacă puiul devine prea întunecat înainte de a termina gătitul, acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista