Puiul de usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 330 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.71 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sherry manzanilla, bulion de pui, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Pui cu ardei de lămâie cu usturoi – faceți pui cu usturoi ușor la cuptor, Copane de pui cu usturoi cu miere (tobe de pui la grătar), și Cuptor cu usturoi piept de pui prăjit cu os în piele (alias piept de pui despicat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Frecați puiul cu boia, sare și piper și lăsați-l deoparte la temperatura camerei timp de cel puțin 1 oră sau de preferință la frigider cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Piper
Sare
Condimente Uscate Freca
2
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Într-o tigaie mare saut saut, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați usturoiul zdrobit și gătiți, amestecând, până se înmoaie, dar nu Colorat, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
5
Adăugați bucățile de pui și prăjiți, rotind după cum este necesar, până devin aurii pe ambele părți, 5 până la 8 minute. Le vrei frumos colorate la exterior, dar nu gătite. Folosind o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge scurt, apoi aranjați bucățile într-o cazuela sau un vas de copt suficient de mare pentru a le ține într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Tava De Copt
6
Scoateți usturoiul zdrobit din ulei și aruncați-l. Puneți tigaia la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați usturoiul tocat și gătiți scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Tocat
8
Adăugați cimbru, frunze de dafin, sherry și bulion, ridicați focul la mare și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Bulion
Cimbru
9
Se ia de pe foc și se toarnă peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
10
Coaceți puiul până la fiert, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Scoateți din cuptor și aruncați frunzele de dafin și cimbru. Dacă sucurile de tigaie sunt subțiri, transferați într-o cratiță mică și gătiți la foc mediu până la reducere, apoi reveniți la cazuela.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuptor
Tigaie
12
Se presara cu patrunjel si se serveste imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
1
De asemenea, puteți finaliza gătit pe aragaz. Sautați usturoiul tocat conform instrucțiunilor, întoarceți puiul în tigaie, adăugați sherry și bulion și fierbeți, neacoperit, până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat și puiul este fraged, 15 până la 20 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Tocat
Pui întreg
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
Tigaie
2
Vin
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
3
Spaniolă: rossimbroul (Campo de Borja, Navarra), Tempranillo / blend (Rioja, Catalonia) non-spaniolă: rossimbroul (Valea Rh și Provence, Franța), Pinot Noir (Oregon, Franța, Noua Zeelandă)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Roz
4
Din Tapas: farfurii mici senzaționale din Spania de Joyce Goldstein. Text copyright 2009 de Joyce Goldstein; fotografie Alimentară 2009 de Leigh Beisch. Publicat de Chronicle Books LLC.