Pui De Usturoi

Pui De Usturoi
Puiul de usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 330 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.71 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sherry manzanilla, bulion de pui, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Pui cu ardei de lămâie cu usturoi – faceți pui cu usturoi ușor la cuptor, Copane de pui cu usturoi cu miere (tobe de pui la grătar), și Cuptor cu usturoi piept de pui prăjit cu os în piele (alias piept de pui despicat) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați puiul cu boia, sare și piper și lăsați-l deoparte la temperatura camerei timp de cel puțin 1 oră sau de preferință la frigider cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PiperPiper
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-o tigaie mare saut saut, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați usturoiul zdrobit și gătiți, amestecând, până se înmoaie, dar nu Colorat, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
5
Adăugați bucățile de pui și prăjiți, rotind după cum este necesar, până devin aurii pe ambele părți, 5 până la 8 minute. Le vrei frumos colorate la exterior, dar nu gătite. Folosind o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge scurt, apoi aranjați bucățile într-o cazuela sau un vas de copt suficient de mare pentru a le ține într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tava De CoptTava De Copt
6
Scoateți usturoiul zdrobit din ulei și aruncați-l. Puneți tigaia la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați usturoiul tocat și gătiți scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
8
Adăugați cimbru, frunze de dafin, sherry și bulion, ridicați focul la mare și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
BulionBulion
CimbruCimbru
9
Se ia de pe foc și se toarnă peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
10
Coaceți puiul până la fiert, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți din cuptor și aruncați frunzele de dafin și cimbru. Dacă sucurile de tigaie sunt subțiri, transferați într-o cratiță mică și gătiți la foc mediu până la reducere, apoi reveniți la cazuela.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
TigaieTigaie
12
Se presara cu patrunjel si se serveste imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
1
De asemenea, puteți finaliza gătit pe aragaz. Sautați usturoiul tocat conform instrucțiunilor, întoarceți puiul în tigaie, adăugați sherry și bulion și fierbeți, neacoperit, până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat și puiul este fraged, 15 până la 20 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Pui întregPui întreg
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
TigaieTigaie
2
Vin
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
3
Spaniolă: rossimbroul (Campo de Borja, Navarra), Tempranillo / blend (Rioja, Catalonia) non-spaniolă: rossimbroul (Valea Rh și Provence, Franța), Pinot Noir (Oregon, Franța, Noua Zeelandă)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin RozVin Roz
4
Din Tapas: farfurii mici senzaționale din Spania de Joyce Goldstein. Text copyright 2009 de Joyce Goldstein; fotografie Alimentară 2009 de Leigh Beisch. Publicat de Chronicle Books LLC.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista