Pui De Tigaie Și Găluște
O porție conține 50 de calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 40 și costă 22 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână amestec de copt, ulei, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui De Tigaie Și Găluște, Pui de tigaie și găluște, și Caserola de pui și găluște pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare adâncă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti si amestecati 4 min. sau până când nu mai este roz.
Adăugați bulionul treptat în făină într-un castron mic, amestecând constant până se omogenizează.
Se adaugă în tigaie; gatiti si amestecati la foc mediu 2 min. sau până se îngroașă.
Adăugați cremă de brânză răspândită; gatiti si amestecati 3 min. sau până se topește.
Se ia de pe foc; se amestecă puiul și legumele.
Se amestecă amestecul de coacere, smântână și lapte doar până când amestecul de coacere este umezit. Lingură în 6 movile peste amestec în tigaie; gatiti la foc mediu-mare 2 min. Acoperiți tigaia; gatiti la foc mic 15 min. sau până când puiul este gata și scobitoarea introdusă în găluște iese curată.
Se acoperă cu parmezan și pătrunjel.