Pui De Tigaie Portocaliu-Ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu tigaie portocalie-ghimbir. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 461 calorii, 34G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de suc de lămâie, secțiuni de portocale, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tigaie De Pui Portocalie, Burgeri de pui cu tigaie cu ghimbir, Scallions și maioneză Sriracha, și Tigaie De Pui Cu Portocale Salsan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acasă, combinați primele 9 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar și sigilați.
Așezați puiul și pastele fierte în pungi de plastic separate, mari, grele, cu fermoar; sigiliu.
La camping, adăugați pui la marinată; sac de etanșare. Marinați în răcitor 3 ore.
Încălziți o tigaie mare din fontă peste cărbuni fierbinți (sau la foc mediu-mare dacă sunteți acasă).
Adăugați amestecul de pui și gătiți 15 minute.
Adăugați pastele și fierbeți 5 minute sau până când puiul este gata și pastele sunt bine încălzite.