Pui De Tigaie

Puiul de tigaie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 404 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste Of Home necesită jumătăți de piept de pui, conserve de roșii, ceapă și piper. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tigaie de pui Cajun cu paste-o abordare a constructorului de masă de bază pentru tigaie de pui, Tigaie de pui dulce și acru-variație de bază pentru tigaie de pui, și Tigaie de pui dulce și acru-variație de bază pentru tigaie de pui.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, pui brun în unt.
Adăugați ceapa; se sotează până se înmoaie. Se amestecă roșiile, sosul Worcestershire, muștarul, sarea și piperul. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până când sucurile de pui curg limpede.