Pui De Tigaie

Pui De Tigaie
Puiul de tigaie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 404 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste Of Home necesită jumătăți de piept de pui, conserve de roșii, ceapă și piper. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tigaie de pui Cajun cu paste-o abordare a constructorului de masă de bază pentru tigaie de pui, Tigaie de pui dulce și acru-variație de bază pentru tigaie de pui, și Tigaie de pui dulce și acru-variație de bază pentru tigaie de pui.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, pui brun în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa; se sotează până se înmoaie. Se amestecă roșiile, sosul Worcestershire, muștarul, sarea și piperul. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până când sucurile de pui curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
Pui întregPui întreg
MuștarMuștar
CeapăCeapă
3
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista