Pui De Tei Cu Ierburi

Puiul de tei herbat este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Pentru $ 2.26 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 418 calorii, 25g de proteine, și 27G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cimbru, suc de lămâie, sos de salată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până var ai putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos De Tei Cu Miere Herbată, Var picant și tofu Herbat în cupe de salată, și Pansament cu iaurt cu Tei herbat Cilantro Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați primele cinci ingrediente.
Scoateți 1/2 cană pentru însăilare; acoperiți și refrigerați.
Turnați marinata rămasă într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați pui. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; refrigerați timp de 8-10 ore.
Scurgeți și aruncați marinada. Pui la grătar, neacoperit, la foc mediu timp de 5 minute. Turn de pui; ungeti cu marinata rezervat. Grătați 5-7 minute mai mult sau până când sucurile se limpezesc, bătând ocazional.