Pui de tei cu crustă de nucă de cocos
Puiul de tei cu crustă de nucă de cocos este un fel principal care servește 4. O porție conține 411 calorii, 45g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $ 4.86 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pudră de ardei iute, nucă de cocos deshidratată, garam masala și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. 159 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Oferte de pui cu crustă de nucă de cocos cu Dip de lămâie de coriandru fără maioneză, Nucă De Cocos Var Crusted Pește, și Pâine prăjită franceză cu crustă de nucă de cocos cu sirop de Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Puneți puiul într-un castron mare cu coaja și sucul de tei, pudra de curry, pudra de ardei iute, dacă folosiți și condimentați.
Se amestecă bine, apoi se aruncă nuca de cocos.
Așezați puiul pe un raft așezat într-o formă de prăjire, stropiți cu uleiul, apoi coaceți timp de 25 de minute până când este gătit și fraged.
Serviți cu chutney de mango, pene de var pentru stoarcere și orez, dacă doriți.